Tweede kerstdag vier je bij Blij (Reserveer snel want VOL = VOL)
6 gangen + een amuse + friandises voor 32,50

Op donderdag 26 december serveren wij naast onze nieuwe menukaart ook kerstgerechten ontwikkeld door onze chef-kok Michael de Leur. Deze kun je dus combineren met onze huidige kaart van dat moment. Of je kunt natuurlijk ook volledig kerstspecial gaan!

Halve voorgerechten
– Gnocchi van pompoen en masala, gedecoreerd met pijnboompitten.
– Gerookte, dungesneden eendenborst, gekarameliseerde vijgen en een dressing van dadels met port.
– Fine de Claire Rockefeller Oude Reypenaer VSOP, knoflookroom en spinazie.

Halve hoofdgerechten
– Wellington zoete aardappel, kastanjes, macadamia en champignons.
– Hertenbiefstuk Grand Venneur, stoofpeer, zuurkool en vanille-kastanjepuree.
– Duo van kabeljauw en een medaillon van kreeft, gerookte Hollandaisesaus, romanesco, king boleet en roseval.

Dessert
Warme peren-notenspijstaart met kaneel-cappuccinoroomijs.